projects | mortuary house contest

Location

Barrancos, Beja

Type

Contest

Area

200 sqm

Project

2019

Team

Cave Office + Margarida Pablo

It is in the confrontation and connection between the one arriving, the one present and the one who has just left that this project takes shape. A limit that is conceptually seen in the border region in which it is inserted and in its morphological characteristics - tilted and overlapping, overlooking a natural and demarcated landscape. It hangs over the scenery.

First we arrive at the cemetery square. Then  this projecto appears as an extension of the square. The cabin does not want to show itself. Then we can discover the place, go down, find more as the cult develops. Finally, when it was all over, we reached a zenith-lit place.

  • Grey Instagram Icon